Actualitat

Benvolgudes famílies,

Fa dies que estem treballant amb els programadors de l'aplicació ampasoft per a solucionar els problemes que estem trobant amb les inscripcions a l'acollida matinal i la guarda de tarda. El problema s'origina al permetre l'ús dels dos serveis de manera fixa i/o esporàdica.

Segons ens consta, totes les preinscripcions que s'han rebut fins a data d'avui a ampasoft són d'acollida matinal. De no és així, demanem a la família que es posi en contacte amb nosaltres i mirarem de solucionar el problema. Si és el cas truqueu al 687441411 (Toni).

La solució...

Benvolgudes famílies,

Llegiu acuradament el document adjunt en el qual s'explica de forma detallada i esquemàtica com fer la inscripció al mejador escolar, acollida matinal i/o guarda de tarda en una de les dues modalitats possibles: fixe o esporàdic.

Cada cop que acabi un curs escolar la família haurà de tornar a fer la inscripció a tots els serveis i/o activitats que gestioni l'AFA. El programa només promociona el curs amb les dades generals però, en cap cas, el programa pot esbrinar quins serveis i/o activitats intteressen a cada família....

Benvolgudes famílies,

A l'arxiu adjunt trobareu tota la informació referent a les activitats extraescolars proposades per al proper curs. S'ha tingut en compte el resultat de l'enquesta que es va fer a totes les famílies sòcies, valorant el nombre d'alumnes interessats i el percentatge de vots que va rebre cada activitat proposada segons els cursos i/o cicles. És un document força llarg perquè, a més de l'explicació i la plantilla amb el quadre i la informació, podreu veure en què consisteix cada una de les activitats proposades i la metodologia que es farà servir.

Volem...

Bon dia,

Us fem arribar la informació referent a la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple" i us animem a participar:

https://www.fem.es/campanya/mullat-2022/

COMISSIÓ SOLIDÀRIA
AFA

Benvolgudes famílies,

Als arxius adjunts trobareu tota la informació necessària per a donar-se d'alta al programa de gestió "ampasoft" i funcionament del menjador escolar.

Salutacions.

Direcció de Programes.

Subscrigui's a les darreres novetats