CANVIS JORNADES FORMATIVES PER A FAMILIARS i ALUMES 2022 2023

Benvolgudes famílies,

Ahir us vàrem enviar la notícia de les jornades formatives 2022/2023. Hem rebut suggeriments per part d'algunes famílies de l'escola i, després de parlar amb l'empresa que les ha de dur a terme, hem fet alguns canvis al programa per tal de facilitar l'assistència i participació. Hem tingut en compte que les activitats extraescolars ja hauran començat i l'horari de finalització de les mateixes.

Els canvis afecten a l'horari, que passa a ser de 17:30 h a 20:00 h i afegim una hora de formació online. El contingut i les dates d'aquesta formació telemàtica s'establirà amb les famílies assistents, tot i que serà oberta a famílies que no hagin participat a les jornades.

Als fitxers adjunts, actualitzats tenint en compte els canvis, podeu trobar tota la informació sobre les activitats i el funcionament dels diferents tallers.

Aquestes jornades són molt interessants i de ben segur que ens ajudaran per millorar la relació i la comunicació entre pares/mares i fills/es, especialment per temes relacionats amb el desenvolupament i l'educació dels menors al centre educatiu i per potenciar el desenvolupament de competències transversals.

Us demanem, si us plau, que les famílies que estigueu interessades en participar envieu un correu a activitatsgodas@gmail.com informant de la vostra intenció de participar i també del número d'adults i d'infants que assistireu. Això ens ajudarà a ultimar els detalls i preparar el material per a les diferents dinàmiques que es faran.

Moltes gràcies d'antuvi per la vostra participació i col·laboració.

COMISSIÓ DE FORMACIÓ i JUNTA

Fitxers adjuntsMida
JORNADES FORMATIVES PER A FAMILIARS i ALUMES 2022 2023.pdf165.04 KB
escolafredericgodas-lleida-jornades.pdf408.98 KB

Subscrigui's a les darreres novetats