ACTIVITATS EXTRAESCOLARS VIABLES CURS 2022/2023

Hola,

Aquest matí les famílies que havíeu inscrit a l'alumnat a les diferents activitats extraescolars heu rebut un correu informant-vos de si l'alumne/a havia quedat inscrit perquè l'activitat era viable o si s'havia cancel·lat perquè no hi havia prou inscripcions i, per tant, l'activitat no era viable.

Les activitats que mantenen oberta la inscripció les podeu trobar a l'apartat d'activitats de l'aplicació ampasoft, igual que fins ara. Us demanem que, si alguna família vol fer alguna inscripció nova ho feu abans del 28 de setembre.

Us informem tot seguit de quines activitats SI ES PODEN FER (les que no surten no són viables):

BÀSQUET: Tots els grups són viables. Incidències i/o canvis: el grup de 3r masculí farà l'horari de 3r i 4t femení. Per aquest motiu a les activitats extraescolars que mantenen la inscripció oberta trobareu una que és: BÀSQUET 3R MASCULÍ i 3R i 4T FEMENÍ, per la qual cosa serà un grup mixt. Resta oberta la inscripció a tots els grups.

ANGLÈS: Tots els grups són viables i resta oberta la inscripció.

ART CREATIU 2: Alumnat de P-4 i P-5 i resta oberta la inscripció.

FUTBOL SALA 1: Alumnat de P-4, P-5 i 1r i resta oberta la inscripció.

FUTBOL SALA 2: Alumnat de 2n, 3r i 4t i resta oberta la inscripció.

KARATE: Els dos grups són viables i resta oberta la inscripció.

PROGRAMACIÓ i ROBÒTICA: Els dos grups són viables i resta oberta la inscripció.

URBAN DANCE: Els dos grups són viables i resta oberta la inscripció.

TEATRE: El grup TEATRE 2 (de 4t fins a 6è) sí és viable. El grup 1 (alumnat de 1r fins a 3r) no ha tingut prou inscrits però hem parlat amb l'Aula Municipal de Teatre i hem acordat que l'alumnat del grup 1 podria fer l'activitat amb el grup 2. Això suposa que la inscripció a l'activitat resta oberta amb un únic grup, de 1r a 6è, amb el següent horari: dimarts i dijous de 12:30 h. a 13:30 h. Resta oberta la inscripció.

Si teniu algun dubte podeu trucar al 687441411 i mirarem d'aclarir-ho.

Salutacions!

Director de Programes.

Subscrigui's a les darreres novetats