IMPORTANT: FESTA FI DE CURS

Benvolgudes famílies,

Us recordem que demà, dimecres dia 15 de juny, és el darrer dia per a agafar les invitacions per la Festa Fi de Curs, de 16:30 h. a 17:30 h. a la Secretaria de l’AFA. Possiblement, el dia de la Festa hi haurà algunes invitacions disponibles però el preu de les mateixes serà de 4 €, tant per socis com per no socis.

L’entrada al recinte escolar es podrà fer a partir de les 17:45 h. aproximadament.

L’horari de l’activitat serà el següent:

18:00 h: Berenar al pati escolar. Demanem la col•laboració de les famílies per a mantenir l’espai net. Penseu que dilluns les nostres filles i els nostres fills hauran de fer ús del pati amb total normalitat. Utilitzeu els contenidors que trobareu al pati per a la recollida selectiva de residus (paper, envasos, orgànica, resta). Les ampolles d’aigua es poden aixafar i així ocupen menys espai. Si veieu alguna cosa per terra podeu agafar-la i posar-la al contenidor que correspongui. Entre tots ho podem fer sense esforç!

18:30 h: Animació Infantil. Poden participar tots/es els/les membres de la família. Quan més hi siguem millor ho passarem!

19:00 h: Festa de l’Escuma. És recomanable portar banyador, xancles, ulleres de natació (o similar) i tovallola.

NORMES:

• No es podrà entrar a la Festa sense invitació.
• L’entrada es farà, únicament, per la porta gran que hi ha al costat de l’hort escolar.
• No es podrà accedir a l’interior de l’edifici si no és perquè alguna persona necessiti fer ús del WC. La persona en qüestió no podrà accedir si està mullada i accedirà al servei per la porta metàl•lica del porxo de la cuina.
• No podrà accedir a la festa cap menor si no va acompanyat d’un adult.
• Totes les activitats seran exteriors i es faran al pati, que té consideració legal de recinte escolar i per tant no es permet fumar.
• Hi haurà servei de venda d’aigües al preu d’ 1,00 €.
• No es poden entrar al recinte envasos de vidre ni begudes alcohòliques.
• Si alguna persona ha de sortir del pati li serà lliurada una tarja que haurà de presentar al moment de tornar a entrar.

En el cas de les famílies de 5è curs que s’han presentat voluntàries per a participar activament i col•laborar en el funcionament de la Festa, la disponibilitat ha de ser de 17:30 h. a 21:00 h. aproximadament, doncs s’haurà de preparar tot abans que les famílies arribin i caldrà deixar-ho tot endreçat al finalitzar. Mirarem de fer rotacions i/o torns per a què tothom pugui gaudir de les activitats.

Les famílies de 5è que s’han presentat voluntàries rebran un correu el dijous amb les tasques concretes que se’ls ha assignat, sense que això suposi que puguin ser requerides per alguna altra cosa.

LA FESTA SERÀ MÉS GRAN SI TU HI PARTICIPES!

Fitxers adjuntsMida
Benvolgudes famílies NORMES FESTA.pdf1.14 MB

Subscrigui's a les darreres novetats