Informació projecte: "MÉS TEMPS PER TU"

Benvolgudes famílies,

Ens han fet arribar aquesta informació des de la Regidoria d'Educació i creiem que podria interessar a les famílies de la nostra AFA:

Des de la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de l’Ajuntament de Lleida, hem engegat un nou projecte “+ TEMPS x TU”, per les famílies de la ciutat de Lleida.

Us agrairíem moltíssim, si ens podeu fer difusió via mail a totes les famílies del vostre Centre educatiu i/o a les vostres Xarxes Socials, per tal que totes les famílies tinguin la informació i puguin gaudir d’aquest nou servei.

Us adjunto el cartell informatiu i una breu descripció del projecte per si podeu fer-ne la difusió:

Aquest 19 d’abril ha començat el nou servei de cura puntual d’infants +TEMPS x TU, organitzat per la Regidoria d’educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes.

Si teniu infants de 4 a 12 anys, el projecte +TEMPS x TU fa possible que gaudeixin d’una estona de joc i d’activitats educatives, mentre els adults podeu disposar de més temps.

És un nou servei gratuït de l’Ajuntament de Lleida per a facilitar la conciliació familiar, personal i laboral.

Com accedir al servei?

És molt senzill: només heu de donar-vos d’alta a través de l’enllaç que trobareu a la web: https://educacio.paeria.cat/mestempspertu on heu de fer el tràmit.

Després rebreu una contrasenya per accedir a l’aplicació que us permetrà fer les vostres reserves per les tardes de dilluns a divendres i/o els dissabtes matí i tarda.

Els llocs on es presta el servei de dilluns a divendres és a la ludoteca Municipal de la Bordeta i a les escoles Pràctiques I i Sant Josep de Calassanç.

Els dissabtes podeu anar a la ludoteca Municipal de la Bordeta, Balàfia i/o Centre Històric.

Aquest servei està actiu entre el 19 d’abril i el 23 de juny.

Per més informació:

https://educacio.paeria.cat

mestempspertu@paeria.cat

Fitxers adjuntsMida
Cartell .jpg658.33 KB

Subscrigui's a les darreres novetats