DEMA 15 DE JUNY ÚLTIM DIA PER RECOLLIR INVITACIONS FESTA FI DE CURS

FESTA FI DE CURS – FUNCIONAMENT

Benvolgudes famílies:

Us fem arribar els detalls del funcionament de la Festa Fi de Curs 2021/2022 que ha programat l’AFA per al divendres dia 17 de juny de 2022, segons programa enviat prèviament i publicat a la pàgina web de l'AFA:

http://www.ampagodas.cat/actualitat/festa-fi-de-curs-2022

L’entrada serà únicament amb invitació, de forma que les famílies sòcies tindran, de forma gratuïta, les que els hi corresponguin segons dades introduïdes al programa de gestió ampasoft.

FUNCIONAMENT:

- Les famílies sòcies tindran dret a dues invitacions gratuïtes per als pares/mares o tutors/es (en cas de parelles separades també) i una per cada nen escolaritzat al Frederic Godàs.

- Les invitacions s’han de passar a recollir per la secretaria de l’AFA de l’ 1 al 15 de juny de 2022 (inclosos) de 16:30 h. a 17:30 h. No es podran recollir fora de les dates i horaris indicats.

- Els germans no escolaritzats, altres familiars i persones no sòcies en general hauran de pagar 2,00 € per persona, en concepte d’entrada (berenar, animació i festa de l’escuma).

- No es podrà accedir a l’interior de l’edifici si no és perquè alguna persona necessiti fer ús del WC. La persona en qüestió no podrà accedir si està mullada i accedirà al servei per la porta del porxo de la cuina.

- Totes les activitats seran exteriors i es faran al pati escolar.

- Hi haurà servei de venda d’aigües al preu d’ 1,00 €.

- Els diners recaptats de les entrades de germans no escolaritzats, altres familiars i persones no sòcies en general i de la venda d’aigües aniran destinats a les famílies de 5è curs, que participaran de forma activa. Aquests diners serviran per a minimitzar les despeses que es puguin generar quan l’alumnat finalitzi 6è curs (àlbums, orles, sopar,...).

- Per la festa de l’escuma és recomanable portar banyador, xancles, ulleres de natació (o similar) i tovallola.

- No podrà accedir a la festa cap menor si no va acompanyat d’un adult.

- Si alguna persona té alguna intolerància alimentària cal que ho comuniqui a la secretaria de l’AFA al moment de recollir les invitacions. D’aquesta manera podrem adaptar el berenar.

LA JUNTA

Fitxers adjuntsMida
FESTA FI DE CURS - FUNCIONAMENT.pdf110.29 KB

Subscrigui's a les darreres novetats