FINAL DE CURS 2021/2022

Benvolgudes famílies,

Moltes vegades el camí té obstacles i entrebancs i arribar al final no sempre és fàcil però, també es cert que està ple de moments agradables, de satisfaccions i sorpreses.

De fet, el fi de curs no és ben bé un final perquè tot continua i l’engranatge mai para. Quan la feina la fem plegats tot és més fàcil i generem vincles que poden durar per sempre. Evidentment que tot es pot millorar però el que hem aconseguit ha estat esforç de totes i de tots, de tota la comunitat educativa.

Durant el curs anem carregant la motxilla d’aprenentatges, ens enriquim i anem creixent com a persones. Això és el que realment importa.

Gràcies a totes les persones que han fet possible acabar un altre curs amb èxit, tot i la complexitat ocasionada per la pandèmia. Gràcies equip directiu, docents, personal d’administració i serveis, monitores i monitors del menjador i de les activitats extraescolars, famílies, ... i sobretot moltes gràcies a les alumnes i als alumnes que són els/les veritables protagonistes.

A l’alumnat de 6è desitjar-vos sort i molts èxits. No s’ha acabat res, tot continua. Guardeu els records, les imatges, les paraules, .... perquè això ningú/na no ho podrà esborrar ni ens ho podrà prendre. En tot cas, dependrà de nosaltres que pervisqui per sempre més al nostres cors.

El curs vinent ... més i millor!

BON ESTIU A TOTHOM!