Actualitat

ACCIÓ CONJUNTA COORDINADORA D’AMPAs i AFAs DE CATALUNYA PER LA GESTIÓ DELS MENJADORS ESCOLARS

Informar-vos que a partir d'avui dilluns 28 de novembre de 2022 farem una acció conjunta com a Coordinadora d'AMPAs i AFAs de Catalunya, consistent en una entrada en registre d'un document conjunt als Serveis Territorials del departament d'Educació de les Províncies on tenim AMPAs i AFAs representades.

El motiu de l'acció és manifestar la nostra voluntat de participar activament en la gestió del servei de Menjador Escolar i demanar claredat al departament sobre el...

Benvolgudes famílies,

Al document adjunt trobareu tota la informació del CASAL DE NADAL 2022.

Salutacions.

Benvolgudes famílies,

Després de l'èxit de la Recollida de jocs i joguines de 2a mà, des de la Comissió de la Solidaritat i la Junta de l'AFA hem organitzat una Recollida d'hivern de roba i calçat, tant d'adult com d'infant, de 2a mà i en bones condicions, i roba i estris de la llar, etc. que portarem a l'associació Ovelles Negres Solidàries que tenen la seu a la Bordeta, una associació de la nostra confiança que ajuda a entitats i famílies en situació desfavorida.

Així és que us animem que si heu fet canvi d'armari ara que ja ha començat el fred i hi ha...

Benvolgudes famílies,

La Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, reconeix a qualsevol persona el dret fonamental a la seva pròpia imatge.

Per tant, per a poder fer fotografies i/o enregistrar vídeos és indispensable disposar de la cessió dels drets d’imatge de totes les persones enregistrades o fotografiades, és a dir, de la seva autorització expressa. Si no la tenim estarem incomplint la llei. Evidentment el fet s'agreuja quan es publiquen les referides imatges o vídeos a través de les xarxes socials, encara que sigui en l'àmbit familiar.

Hem rebut...

Benvolgudes famílies,

Ja s'apropa Nadal i per aquest motiu, des de la Comissió de la Solidaritat i la Junta de l'AFA, hem organitzat una RECOLLIDA de jocs, joguines, peluixos, llibres infantils, etc. de 2a mà i en bones condicions que portarem a l'associació Ovelles Negres Solidàries que tenen la seu a la Bordeta, una associació de la nostra confiança que ajuda a entitats i famílies en situació desfavorida.

Així és que us animem a què, si heu de fer espai per tal de que entrin jocs i joguines noves, feu neteja i ens porteu les que ja no hagueu d'usar !!

Teniu tota...

Subscrigui's a les darreres novetats