Menjador Escolar

Benvolgudes famílies,

L’any 2017 es va constituir la Comissió de treball per tal de donar suport a la Junta en tot allò relacionat amb el Servei de Menjador.

Els objectius principals d’aquesta Comissió és el de millorar les condicions generals i particulars del Servei de Menjador escolar de l’Escola Frederic Godàs, treballant de manera conjunta i coordinada amb la Junta de l’AMPA, així com amb la responsable i coordinadora del servei, Dora García. També volem contribuir a que des de l'Escola i l’AMPA es vetlli i promogui l’adquisició d’ hàbits alimentaris saludables per lluitar contra el sobrepès i l’obesitat infantil.

Volem vetllar pel bon funcionament del servei de menjador de manera integral. Això inclou: alimentació, hàbits, espais de menjador, esbarjo i descans, monitoratge, etc. I continuar promovent la transparència i la divulgació d’informació relativa a la comissió i al propi servei de menjador.
La Comissió de Menjador vol donar resposta a les necessitats que puguin anar sorgint, reflexionar i realitzar propostes de millora d’aquest espai del que tantes famílies en fem ús, amb la certesa que aquest espai no lectiu és tant important com el lectiu.

El curs passat vam fer algunes propostes en temes de l’alimentació, com canviar el peix carboner per un altre peix, demanar al càtering que especifiqués millor “làctics” a les postres, evitant els actimels o postres altament ensucrats, o eliminar les begudes ensucrades en les celebracions, tant de l’AMPA com de l’escola al cicle infantil; en temes d’higiene, com facilitar la neteja de les dents de l’alumnat que així ho desitgés i fomentar-ne l’hàbit; en temes de coordinació a l’hora del canvi dels torns per evitar aglomeracions. També vam passar una enquesta a final del curs per valorar diferents aspectes de l’estona del migdia, amb suggeriments de millora per part de les famílies, tot i que la valoració general és força bona!

En aquest sentit, disposeu de l’adreça electrònica menjadorescolar@ampagodas.cat per tal de recollir qualsevol proposta, suggeriment o queixa, amb la finalitat d’assegurar la constant revisió i millora, si s’escau, de l’esmentat servei. Les aportacions seran estudiades i, posteriorment es presentaran a la junta de l’AMPA les propostes de millora per tal de validar-les en l’assemblea.

És per aquest motiu que us animem a participar expressant les vostres opinions o observacions. Aquells aspectes que considereu que ja funcionen correctament i per tant que els valoreu positivament també val la pena plasmar-los!

La informació del funcionament del servei la trobareu actualitzada en el Pla de funcionament del menjador escolar 2018-2019 en els fitxers adjunts.

La Comissió està constituïda pels següents membres:

Eva (mare de la Nura P4 i la Quima 2n)

Àngels (mare del Gilian P5)

Isaura (mare de la Vinyet P4 i el Jan 2n)

Judith (mare de l’Emma P4 i el Nico 2n)

Gemma (mare de l’Adrià P5)

Aprofitem aquesta circular per a fer una crida a les famílies amb infants usuaris del servei de menjador que vulguin participar en aquesta Comissió, ens reunim un cop al trimestre per tractar les aportacions de possibles necessitats o suggeriments. Qualsevol persona interessada en participar o col•laborar serà ben rebuda.

Restem a la vostra disposició a menjadorescolar@ampagodas.cat

Fitxers adjuntsMida
EnquestaSME1718.pdf914.6 KB
Fullet-Petits-canvis.pdf190.82 KB
petits_canvis_la_guia.pdf3.09 MB
PLA DE FUNCIONAMENT MENJADOR ESCOLAR 2021_2022_1.pdf1.75 MB